✉ info@clouddesign.hu

10% kedvezmény weboldalakra!

|

Magyar

HU

EN

Igényeidre szabott webes szolgáltatások

Személyre szabott megoldások az elképzeléseid megvalósításához.

Egy oldalas weboldal

Pénztárcabarát és egyedi, egy főoldalból álló weboldalak tervezését és fejlesztését vállalom. Egy ilyen weboldal jó lépés a vállalkozásod online jelenlétének kiépítésében.

Több oldalas weboldal

Professzionális és áttekinthető, több oldalból, egy főoldalból és aloldalakból álló weboldalak tervezését és fejlesztését vállalom. Egy ilyen weboldal az egyik legfontosabb lépés a vállalkozásod online jelenlétének kiépítésében.

Landing oldal

Egyedi és hatékony landing oldalak tervezését és kivitelezését vállalom. Ezek az oldalak általában egyetlen oldalból állnak, és egyértelműen és hatékonyan kommunikálják az üzenetüket.

Esküvői meghívó weboldal

Az esküvői weboldalak készítése nemcsak egy újabb esküvői trend, hanem egy kiváló módja annak, hogy pároknak egyedi és személyre szabott platformot biztosítsunk az esküvőjükkel kapcsolatos információk megosztására és az eseményre való felkészülésre.

Webshop

Maximum 25 termékből álló webshopok elkészítését vállalom. Egyedi design kialakítással, modern, reszponzív és felhasználóbarát online boltot hozok létre, hogy elérd célközönséged és elkezdhess online értékesíteni.

Weboldal felújítás, redesign

Weboldalak desingjának, kialakításának felújítását és újraálmodását vállalom, hogy a már elavult kinézetű, vagy számodra nem tetsző weboldalad újra szárnyra kapjon. Igény esetén új funkciók beintegrálásában is segítségedre lehetek.

Pop-up ablak

A pop-up ablakok hatékony eszközök lehetnek az online kommunikációban, amelyek segítenek felhívni látogatóid figyelmét fontos hírekre, akciókra vagy feliratkozási lehetőségekre. Az oldal designjába beleillő pop-up ablak elkészítésével tudom támogatni weboldalad.

Weboldal karbantartás

Az online jelenlét folyamatos karbantartást igényel. Folyamatos technikai támogatás és karbantartás biztosítok, hogy weboldalad mindig a legfrissebb és legmegbízhatóbb legyen.

Tartalom feltöltés és módosítás

Tartalom feltöltési és módosítási szolgáltatást is biztosítok, hogy weboldalad mindig naprakész lehessen. Kényelmes megoldást jelenthet elfoglalt vállalkozóknak vagy a WordPresshez kevésbé értőknek.

szolgáltatások ára

  • Egy oldalas weboldal 100.000 Ft-tól
  • Több oldalas weboldal 130.000 Ft-tól
  • Landing oldal 100.000 Ft-tól
  • Webshop 380.000 Ft-tól
  • Digitális esküvői meghívó 59.000 Ft-tól
  • Pop-up ablak 20.000 Ft-tól
  • Tartalom feltöltés, átírás 9.000 Ft/óra
  • Weboldal karbantartás 12.000 Ft-tól

Legyél büszke weboldal tulajdonos!

érdekel hogyan tovább?

weboldal igénylés menete

1. AJÁNLATKÉRÉS

Megkeresésed után elküldök egy igényfelmérő űrlapot amiből bővebben felmérem milyen szolgáltatásra lenne szükséged. Ha bármi kérdésed lenne az űrlappal kapcsolatosan, természetesen bármilyen kérdésedre válaszolok.

2. ÁRAJÁNLAT

Az űrlap alapján összeállítok számodra egy személyre szabott árajánlatot, amit pár napon belül kiküldök neked.

3. INGYENES KONZULTÁCIÓ

Amennyiben az árajánlatom elfogadható számodra (fizetési kötelezettséged itt még nincs), egy nyitó konzultáció során megbeszéljük a részleteket. Ezalatt megismerem a vállalkozásod és megbeszéljük a főbb irányvonalakat.

4. SZERZŐDÉSKÖTÉS

A konzultációt követően megkötjük a szerződést, amely tartalmazza mindkettőnk jogait és kötelezetségeit, és rögzítjük az előleg kifizetését (szerződéskötés és előleg fizetés csak weboldalaknál esedékes, egyéb szolgáltatások esetén a teljes összeget kérem el előre).

gyakran ismételt kérdések

Nem probléma! Egyedi szolgáltatásokat és kiegészítőket kínálok, hogy a te igényeidhez igazítsam a tökéletes megoldást.

Az ütemezés a csomagtól és a te egyedi igényeidtől függően változik. Általában az én projektjeim 2 naptól 2 hétig terjednek. A kezdeti konzultációnk során részletes tájékoztatást adok mennyi időt fog felölelni weboldalad elkészítése.

Folyamatos karbantartási és támogatási csomagokat kínálok, hogy weboldalad naprakész és biztonságos maradjon.

Aggodalomra semmi ok. Weboldalad elkészítésének teljes folyamata során egyeztetek veled, hogy tetszik-e weboldalad kinézetének ‘jelen’ állása. Ezenkívül weboldalad elkészülte után is még mondhatod, ha módosítani szeretnél valamit. Azon leszek, hogy egy neked maximálisan tetsző weboldalt adhassak át neked.

ajánlatot kérnél?

weboldal igénylő űrlap

Ha bármi kérdésed lenne küldj emailt az info@clouddesign.hu email címre. Megkeresésed után 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot. Várom, hogy együtt dolgozhassunk!