✉ info@clouddesign.hu

10% discount on websites!

|

English

Hu

EN

Wedding Invitation Websites

Egyre több pár választja az online meghívókat a hagyományos papír alapú alternatívák helyett, és nem véletlenül. A digitális meghívók nemcsak környezetbarát megoldást kínálnak, hanem praktikusak és könnyen személyre szabhatóak is. Ráadásul a digitális meghívók elküldése gyors, egyszerű és költséghatékony. Felejtsd el a postaköltségeket és az időigényes borítékolást! Csak néhány kattintással eljuttathatod meghívóid a vendégekhez. Fontos, hogy a meghívók jelszóval védettek, így csak azok láthatják, akikkel megosztod az ehhez szükséges jelszót.

A Cloud Design digitális webes esküvői meghívói egyedi eleganciát és modern stílust hoznak az esküvői meghívók világába. Előre legyártott sablonokra épülő meghívók közül válogathatsz vagy igényelhetsz egyedi kialakítású, egyéni igényekre szabott esküvői meghívót, melyet akár 2 hét alatt elkészítek neked.

Sablonos esküvői meghívó

Imagine your website as your brand’s digital front door. It’s often the first thing potential customers see, and we all know how crucial first impressions are.

Egyedi esküvői meghívó

Whether it’s 2 PM or 2 AM, customers can visit your site to learn about your products or services and even make purchases.

Esküvői meghívó árak

sablonos meghívó

from 400 EUR

egyedi meghívó

from 500 EUR

*Az ár nem tartalmazza a tárhely és a domain név árát. Ennek ára függ a fotók feltöltéséhez szükséges tárhely méretétől.

Esküvői meghívó sablonok

Interested? Get in touch with me!